Creatief maatwerk

Mijn werk is kleurrijk, speels en origineel. Mijn doel is altijd om iets te maken dat je verrast en dat natuurlijk het beoogde effect heeft. Daarvoor ga ik met je in gesprek; ik luister goed en denk creatief mee. Daarna vertaal ik jouw boodschap zodanig dat deze beklijft waardoor mensen geïnformeerd worden of in actie komen. Als het nodig is, werk ik nauw samen met andere professionals (fotografen, tekstschrijvers, illustratoren, webontwikkelaars) zodat je bij mij terecht kunt voor je hele communicatie. Ik zorg ervoor dat jouw boodschap vertaald wordt in meer dan alleen een leuk plaatje.
Hieronder zie je een selectie uit mijn werk. Ik hou van mijn vak en informeer je graag, dus neem gerust contact met me op.

Je kunt bij mij terecht voor ontwerp en uitvoering van onder meer:

logo / huisstijl / folder / brochure / jaarverslag / website / digitale nieuwsbrief / infographic / affiche / belettering / stand / fotografie / film

HETW-LogoWebsite02d

Logo, huisstijl, website en belettering
Stichting Het Werkt

Stichting Het Werkt biedt een beschermde omgeving en begeleiding voor (jong)volwassenen met als doel gelukkig zelfstandig te kunnen leven en deel te nemen aan de maatschappij. Onder andere op hun StadsTuinderij Piushaven.
En nu met een uitstraling die bij ze past! Ik ben uitgegaan van deze kernwoorden: bescherming, veilig, verbinding, people planet profit, toekomst, groen, buiten, natuur, positiviteit, professionaliteit en holisme.

 

VERR-LogoWebsite01

Logo en website
Verrassend Tilburg & meer

Evenementenbureau Verrassend Tilburg & meer organiseert ontmoetingen met bijzondere mensen en bedrijven, ludieke en muzikale rondleidingen in de Spoorzone en de Piushaven, creatieve workshops, teambuildingsuitjes & meer.
Dit komt nu allemaal overzichtelijk en kleurrijk bij elkaar op de nieuwe website.
Mét nieuw sprankelend logo waarin ontmoetingen centraal staan.

 

OBEL-Catalogus

Kunstboek
Pieter Obels

Het kunstboek van Pieter Obels staat vol
met prachtige foto’s van zijn beelden en zijn inspiratiebronnen. De boeken liggen bij verschillende galerieën in binnen- en buitenland. Wat een mooie opdracht!

fotografie door Rene van der Hulst

Logo ontwerp

In de loop der jaren heb ik al vele logo’s mogen ontwerpen. Het is altijd weer een bijzonder proces, zoeken naar de ware identiteit van je klant. Het juiste gevoel. Onderscheidend. Opvallend. Maatwerk dus.

Flyers/affiches
Vincents Tekenlokaal

Vincents Tekenlokaal staat voor het oude tekenambacht én voor nieuwe tekentechnieken zoals digitaal tekenen.
Ze waren toe aan een uitstraling die past bij hun supercoole locatie in de Spoorzone. Het hout dat je daar aan de wanden aantreft komt vanaf nu terug in al hun nieuwe uitingen.

HILV-Bewonersinitiatieven

Boek bewonersinitiatieven
Gemeente Hilvarenbeek

Mijn boek ligt nu op de salontafel van Willem- Alexander & Maxima!
Gemeente Hilvarenbeek heeft heel veel mooie bewonersinitiatieven. Zo hebben bewoners van Esbeek het laatste en leegstaande café gekocht en
er een buurthuis van gemaakt. Er wordt energie opgewekt, kunst gemaakt, hulp bij zorgvragen geboden en meer... En ik mocht een boek maken met 18 projecten erin. Mooie klus!

Infographics

Infographics zijn een geweldig communicatie- instrument. Onderlinge samenhang, een logische verhaallijn en een aantrekkelijk en eigentijds design maken een infographic de ideale drager om een complexe boodschap krachtig te communiceren; je maakt in één oogopslag je punt.
Een infographic kun je ook makkelijk via social media verspreiden.

Hier zie je er 20 van mijn hand voorbijkomen.

In opdracht van Jan Jongbloed (Communicatieadviseur), gemeente Oisterwijk, gemeente Hilvarenbeek, gemeente Breda, gemeente Goirle, gemeente Nuenen, en Biezonderwijs.

Films online Arbeidsmarktcampagne
Servicebureau Kinderopvang

De vele kinderopvanglocaties van Kinderstad, Kindercrèche, Sterre en Horizon hebben nieuwe goede medewerkers nodig. Aan mij de vraag te laten zien wat dit vak inhoudt. En graag persoonlijk en warm. Twee films hebben we gemaakt met negen teasers voor Social Media.
Klant: “Wauw!!! Net alles bekeken en ik heb gewoon kippenvel!! Echt helemaal top!! De teasers ook!!! Het ontwikkelingsgericht werken springt er echt uit. We zijn er samen in geslaagd om te laten zien dat het werken in de kinderopvang niet ‘leuk spelen met kinderen’ maar een echt betekenisvol en professioneel beroep is!”

films door WHFilms

Verpakkingen
Shoebrand BV

Voor Shoebrand mocht ik een nieuwe verpakkingslijn ontwerpen. Opvallend en eigentijds.

SASK Website04

Website
Saskia Fekkes

Nia, wat een ontdekking! Dans & sport, speels & energiek, sierlijk & krachtig. Ik word er erg blij van.
En ik mocht haar logo en website ontwerpen én nieuwe foto’s laten maken. In het logo zie je beweging, vrijheid, luchtigheid, in je kern zijn, stabiliteit en de S van Saskia. www.saskiafekkes.nl

fotografie: Angeline Swinkels
realisatie website: Rob van Hummel

SENS-MondenAnimatie

Advertentieserie
Senses Restaurant

Spannende en originele gerechten vertaald in blikvangers. Kom en proef...

MGGO-WebsiteBeeldenHaastjeRepje03

Website
Haastje Repje

De prachtige damesmodezaak Haastje Repje Amsterdam is verhuisd in de Pijp. Ik mocht de nieuwe website maken. Trendy, classy en sfeervol, nietwaar? Supervrouwelijke mode, ik slaag er altijd. www.haastjerepje.nl

realisatie website: Rob van Hummel

KIND Arbeidsmarktcampagne

Online arbeidsmarktcampagne
Servicebureau Kinderopvang

Servicebureau Kinderopvang wil graag nieuwe medewerkers die hun baan combineren met werken op de buitenschoolse opvang.
We hebben bijzondere portretten gemaakt van medewerkers. Ze zijn allemaal op hun eigen manier gepassioneerd. De campagne is toegepast op verschillende social media kanalen.

fotografie: Angeline Swinkels

MGGO-WebsiteBeeldenFlamencovivo03

Website
Dansschool FlamencoVivo

Jaren danste ik flamenco bij Dansschool FlamencoVivo in Tilburg. Ik mocht een nieuw logo, huisstijl en website ontwerpen. ¡Olé!
Ook zin om flamenco te dansen?
www.flamencovivo.nl

realisatie website: Rob van Hummel

KIND-Reeshoeve

Logo, huisstijl en belettering
Reeshoeve Boerderij Kinderopvang onderdeel van de Kinderopvanggroep

Zo Kindercentrum Reeshoeve is nu ook vanaf de straat mooi in beeld! En met een nieuwe folder en huisgemaakte illustratie bij hun logo laten ze goed zien dat ze de een fantastische boerderij-bso hebben. Dieren, planten, laarzen en overalls. Wat is er leuker dan dat?

OBEL-Folder

Folder
Beeldend kunstenaar Pieter Obels

De prachtige beelden van Pieter Obels nodigen je uit om eromheen te bewegen omdat ze van alle kanten zo verrassend anders ogen.
Om zijn nieuwe folder te kunnen bekijken komen je armen en ogen ook in beweging en draai je vanzelf door de folder heen.

fotografie: Rene van der Hulst

KIND-Folders

Folders / flyers / kaarten
Kinderstadlocaties
Kinderopvanggroep

Diverse locaties van Kinderstad kloppen bij me aan voor nieuwe foto’s en nieuwe materiaal waarmee
ze laten zien waarin ze bijzonder zijn. En dus krijgen ze een nieuwe uitstraling die samen een lijn vormen maar toch hun eigen identiteit hebben. Met allemaal bijzondere foto’s van al die schattige, lieve en ondeugende koppies.

Relatiegschenk-MONI-Ganzenbord

Relatiegeschenk
Connect2 - Social Media Trainingen

“Verras me met iets creatiefs, origineels, echt iets voor de feestdagen.”
Het werd The One And Only Social Media Game! gebaseerd op Ganzenbord. Als dat niet bij de feestdagen past...

HILV-Kwartetten

Visiekaarten kwartetspel
Gemeente Hilvarenbeek

De gemeente wil goed beleid maken en daar eerst gedegen gesprekken over voeren. Dit spel helpt ze daarbij. Alle kaarten belichten beleidsgebieden. Al spelend komen alle onderwerpen aan bod en dit nodigt iedereen uit hierover te brainstormen. Het werd zo’n succes dat ze nu 100 kwartetten hebben om nog meer uit te delen.
En nu...spelen maar...kwartet!

BIEZ-Praktijkcollege-768x492

Nieuw logo en nieuwe huisstijl
Praktijkcollege Tilburg

Bij Praktijkcollege Tilburg leren de leerlingen belangrijke vakken; houtbewerking, metaalconstructie, bediening, koken, schoonmaak, zorg etc. Enthousiaste, hardwerkende jongeren; daar hoort een vet logo bij. En ze zijn er blij mee!
En dan staat het ook nog als een stempel van
5 x 7 meter BAM op de gevel, yes!

JONG-Vinkenweide

Promotie bouwkavels Vinkenweide
Gemeente Breda

In één klap alle kavels verkocht, yes! Gemeente Breda had prachtige kavels in de verkoop, aan de rand van Breda. Je mag bouwen wat je wilt mits het huis een zwart puntdak krijgt, loodrecht op de straat. Deze groep van puntdaken heb ik vertaald in vinken in vogelvlucht. Ze strijken neer op Vinkenweide!

In opdracht van Jan Jongbloed | Marketing en Communicatie

HILV-Belettering

Belettering glazen deuren in de centrale hal
Gemeente Hilvarenbeek

De gemeente Hilvarenbeek heeft sinds kort een prachtige entree. Ze vroegen mij de zes dorpskernen te verbeelden in een illustratie die verwerkt moest worden in folie om de spreekkamers iets meer privacy te geven. Het licht in de achtergrond speelt prachtig door de illustratie heen. De Flaestoren van Esbeek is mijn favoriet!

6 OSR Huisstijl

Logo en huisstijl
OSR Juridisch Opleidingen

En dat alles volgens de kernwaarden Flexibel, Respect, Eigenwijs, Engagement en Kwaliteit.

ALBU Fotoshoot

Corporate fotoserie
Albus Hotel Amsterdam

Zo kan een weekendje Amsterdam eruit zien, heerlijk vertoevend in het Albus Hotel...
Vette klus!; modellen zoeken, locaties scouten, styling bepalen, onderwerpen bedenken, fotograaf en visagie regelen, props halen, en dan de dagen van de fotoshoot...lange dagen...prachtig resultaat!

Madelon De Graauw