Over Madelon

Ik ben een trotse moeder van twee volwassen kinderen en woon met mijn man Jos in Tilburg. Het centrum is om de hoek dus we zijn zo even de stad in voor een terrasje, voorstelling of film, heerlijk! De stad inspireert altijd en dat neem ik mee in mijn werk.

Ik ben graag van het begin tot het eind bij een opdracht betrokken. Voor jou, de opdrachtgever, is het fijn dat je contactpersoon ook de ontwerper is. Ik vind het prettig om met je te sparren en zo elkaars ervaring te gebruiken. Uit deze gesprekken haal ik inspiratie en ideeën waardoor ik goed kan aanvoelen wat je wilt en je ook positief kan verrassen.
Bij kleine organisaties en de non-profitsector voel ik me thuis. Voor kleine en grote opdrachten. Met een aantal klanten werk ik al heel lang samen. Erg fijn om wederzijds zo’n klik te hebben.
Bij een goede communicatie tussen jou en mij hoort uiteraard een transparante offerte.
Wat je van mij kunt verwachten is vakwerk voor een reële prijs.

In de lente van 2017 ben ik - met hoge onderscheiding - afgestudeerd aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk in de richting portret/model. Het oordeel van de jury: “Hedendaags, trefzeker, fris en het getuigt van een sterke persoonlijkheid”.
In 2019 ben ik - met onderscheiding - afgestudeerd op dezelfde academie in ‘Specialisatie’.
Nu ga ik door met een volgende opleiding; nooit klaar met leren!

Tot ziens! Madelon

Madelon de Graauw
Madelon De Graauw